Fiul diavolului 1 PDF

Coperta Carte Fiul diavolului 1

Iti doresti sa citesti cartea Fiul diavolului 1 publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fiul diavolului 1 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fiul diavolului 1

De mai multe generatii o legenda bantuie castelul Bluthaup din Germania. De cateva ori intr-un secol, atunci cand un pericol ameninta familia nobiliara, isi fac aparitia trei ooameni rosii. Ultima oara au fost vazuti cu ocazia decesului contelui Gunther de Bluthaup si au incercat sa o salveze pe contesa Margarethe si fiul acesteia, supranumit fiul diavolului din cauza misterului ce invaluia nasterea sa precum si a indeletnicirilor necurate ale batranului Gunther, presupusul sau tata. Douazeci de ani mai tarziu cei trei oameni rosii se pregatesc sa-si faca din nou aparitia pentru ultima oara cu intentia de a restabili pe fiul diavolului ca mostenitor bogat al neamului Bluthaup si stapan incontestabil al castelui si al imenselor domenii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.