Fise de drept penal. Partea generala. Editia a VI-a, revazuta si adaugita PDF

Coperta Carte Fise de drept penal. Partea generala. Editia a VI-a, revazuta si adaugita

Iti doresti sa citesti cartea Fise de drept penal. Partea generala. Editia a VI-a, revazuta si adaugita publicata de editura Universul Juridic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fise de drept penal. Partea generala. Editia a VI-a, revazuta si adaugita chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fise de drept penal. Partea generala. Editia a VI-a, revazuta si adaugita

FISE DE DREPT PENAL. PARTEA GENERALA, editia a VI-a, revazuta si adaugita, cu prezentarea si analizarea dispozitiilor legilor de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala36 de fise tematice111 teme de analiza si dezbatere12 tabele de analiza comparativaintrebari, exercitii si scheme teoretice recapitulativejurisprudenta relevanta recenta structurata pe materii Prezentele fise au alcatuit, inca din 2012, singura lucrare care a abordat, intr-o grafica inovatoare si o structura intuitiva, Partea generala a Codului penal, dorind sa se materializeze intr-un instrument eficient, care sa permita oricarui jurist sa isi fixeze facil o perspectiva logica asupra materiei. Editia a VI-a a lucrarii este regandita astfel incat, prin forma de prezentare a informatiilor, precum si prin structurile de analiza si sinteza suplimentar introduse, sa asigure dobandirea cunostintelor necesare atat cititorului care descopera materia, cat si celui care se pregateste pentru un examen de tip test-grila ori pentru o proba scrisa de verificare a cunostintelor juridice in cadrul careia se testeaza capacitatea de analiza, de sinteza si de generalizare a candidatilor. In noua editie a lucrarii – actualizata in mai 2019 – sunt prezentate si analizate dispozitiile legilor de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala. In cuprinsul fiecarei fise, analiza modificarilor aduse codurilor este realizata astfel incat tranzitia legislativa sa fie facil de trecut. Astfel, textele afectate de modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala prin Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum si a Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie si prin Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, precum si pentru modificarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara au fost evidentiate prin simbolul ?, fiind insotite de note de s…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.