Fiinta si Tempo. Despre muzica si alti demoni PDF

Coperta Carte Fiinta si Tempo. Despre muzica si alti demoni

Iti doresti sa citesti cartea Fiinta si Tempo. Despre muzica si alti demoni publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fiinta si Tempo. Despre muzica si alti demoni chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fiinta si Tempo. Despre muzica si alti demoni

Mitos: Nu, nu, mai prost ca mine nu exista. Deci va spun acum. Nu stiu cat de prosti sunteti voi. Eu n-as vrea sa… Oleg: Mitos, lasa-ma! Iulian: Bine, si eu sunt destul de prost. Mitos: Dar nu ca mine. Eu sunt mai prost ca tine. Iulian: Nu, eu sunt prost ca mine. Oleg: Permiteti-mi sa-mi invoc dreptul de invitat al emisiunii si totusi sa mai spun si eu doua cuvinte. Iulian: Te rog, te rugam! Oleg: Sensul „”prostiei”” inseamna acea sacra ignoranta ca disponibilitate de cunoastere. A spune ca esti prost inseamna ca detii un spatiu liber, deschis pentru a-l umple cu cat mai multa cunoastere. Iulian: Sau cu alcool….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.