Fiinta din oglinda. Povestea unui caz real PDF

  Coperta Carte Fiinta din oglinda. Povestea unui caz real

  Iti doresti sa citesti cartea Fiinta din oglinda. Povestea unui caz real scrisa de Ulla Frohling si publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fiinta din oglinda. Povestea unui caz real chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Fiinta din oglinda. Povestea unui caz real

  De mica, Angela Lenz a fost supusa violentei sexuale. Prin torturi inimaginabile, droguri si spalarea creierului, ea a fost silita sa se prostitueze in cadrul unei secte secrete si sa-i chinuiasca pe altii in timpul unor ritualuri sataniste. Sub povara acestor chinuri, personalitatea ei s-a spart in multe alte personalitati. Doar asa a putut supravietui ororilor. Dar aceste evenimente traumatice si-au gasit totusi drumul spre suprafata, chinuind-o in continuare. Dupa o terapie si in ciuda interdictiei de a dezvalui vreo informatie sub amenintarea cu moartea, ea a gasit curajul de a vorbi despre cele prin ce au trecut atat ea, cat si altii. Evident, Angela Lenz este un pseudonim. Autoarea a cunoscut-o pe Angela cu 15 ani in urma si s-a documentat intens cu privire la personalitatile multiple….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Fiinta din oglinda. Povestea unui caz real este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.