Fiicele paznicului PDF

Coperta Carte Fiicele paznicului

Iti doresti sa citesti cartea Fiicele paznicului publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fiicele paznicului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fiicele paznicului

Desi mintea ei este inca lucida, pe Elizabeth o tradeaza ochii. Pentru ca nu mai poate sa vada cartile si tablourile care erau pentru ea o sursa de bucurie, isi umple golul din suflet cu muzica si cu amintiri ale familiei ei. Trecutul revine cu forta in prezent atunci cand jurnalele tatalui ei decedat sunt gasite pe o veche epava. Cu ajutorul lui Morgan, o adolescenta delincventa silita sa presteze munca in folosul comunitatii, Elizabeth parcurge jurnalele, iar cele doua se apropie pe parcursul acestei calatorii imaginare in trecut, pe insula Porphyry de pe Lacul Superior, unde tatal lui Elizabeth a fost paznicul farului timp de 70 de ani….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.