Fiica regelui pirat PDF

  Coperta Carte Fiica regelui pirat

  Iti doresti sa citesti cartea Fiica regelui pirat scrisa de Tricia Levenseller si publicata de editura Storia Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fiica regelui pirat chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Fiica regelui pirat

  Trimisa in misiune pentru a recupera o harta straveche, cheia unei comori legendare, Alosa se lasa capturata de dusmani pentru a le putea cerceta in voie corabia. Tanara, care le face zile fripte piratilor necrutatori din echipaj, are un singur obstacol in calea sa: cel care o captureaza, si anume secundul Riden, neasteptat de inteligent si insuportabil de atragator. Insa Alosa are cativa asi in maneca si niciun pirat nu o poate opri pe fiica regelui pirat….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Fiica regelui pirat este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.