Fii cel mai bun la Fidget Spinner PDF

Coperta Carte Fii cel mai bun la Fidget Spinner

Iti doresti sa citesti cartea Fii cel mai bun la Fidget Spinner publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fii cel mai bun la Fidget Spinner chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fii cel mai bun la Fidget Spinner

Nu poti sta o clipa locului? In limba engleza, (to) fidget inseamna a nu avea astampar. Este ca atunci cand te foiesti sau gasesti tot felul de lucruri pe care le faci sa fosneasca, in loc sa stai cuminte si sa te concentrezi. DAR iata si partea buna: aceste jucarii sunt foarte cool cand vine vorba de trucurile pe care le poti face cu ele, iar din aceasta carte vei invata o multime de noi trucuri si provocari cu care sa-ti impresionezi prietenii. Aici vei afla totul despre spinnere, de la notiunile de baza la stiinta de a le manevra ca un profesionist. In plus, vei descoperi modalitati noi de a te juca cu ele si de a-ti spori indemanarea. Dezvolta indemanarea! Cartea te invata:• sa te evaluezi singur: cauta cele cinci stelute din dreptul fiecarei provocari si coloreaza-le in functie de nivelul de indemanare pe care l-ai atins.• sa-ti alegi un spinner. Fidget Spinnerele sunt destul de mici, dar se gasesc intr-o multime de forme! Tu ce model ai?• iti perfectionezi trucurile si provocarile prezentate cu orice fel de spinner, adaptandu-le nevoilor tale!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.