FIERARITUL- O indeltnicire simpla PDF

Coperta Carte FIERARITUL- O indeltnicire simpla

Iti doresti sa citesti cartea FIERARITUL- O indeltnicire simpla publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea FIERARITUL- O indeltnicire simpla de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii FIERARITUL- O indeltnicire simpla

Arta fieraritului nu se preda doar in scolile de acest profil, chiar daca autorul acestei carti a predat multi ani acolo. Pentru tot mai multi oameni, acest mestesug devine un hobby. Datorita imaginilor clare si a descrierii fiecaror etape de lucru se asigura negresit realizarea atat a obiectelor simple de uz cat si a celor decorative mai pretentioase. Din cuprins: descrierea tehnicilor de forjare; forjarea libera sau cu ajutorul matritelor; materiale; tratatrea la cald: calirea, revenirea, arderea; cele mai importante tehnici de forjare; obiecte decorative si de uz realizate din fier forjat….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.