Fetele de la tara PDF

Coperta Carte Fetele de la tara

Iti doresti sa citesti cartea Fetele de la tara publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fetele de la tara chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fetele de la tara

Kate, o visatoare, si Baba, o supravietuitoare, isi parasesc satucul natal din Irlanda in anii de dupa Al Doilea Razboi Mondial si pleaca la Dublin, in cautarea iubirii. Orasul cu lumini stralucitoare le ofera insa „”legaturi primejdioase””, falsitate in comunicare si compromis. Interzisa in Irlanda imediat dupa aparitie pentru felul in care abordeaza subiecte-tabu legate de sexualitate si societate, trilogia Fetele de la tara pune sub lupa vieti de femei, de la zilele vesele din tinerete la atmosfera rece de la maturitate, de la speranta la disperare. Edna O Brien priveste in profunzimea lucrurilor cu franchete, cu brutalitate, cu lirism, creand o saga dureroasa, dar nu lipsita de umor. Viziunea subtila si curajoasa a scriitoarei irlandeze continua sa aiba rezonanta si in secolul XXI.””Niciun scriitor de limba engleza nu se pricepe la fel de bine la a-l face pe cititor sa se puna in pielea unei femei.””The Evening Standard…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.