Fete Fat-Frumoase. 21 de basme din jurul lumii PDF

  Coperta Carte Fete Fat-Frumoase. 21 de basme din jurul lumii

  Iti doresti sa citesti cartea Fete Fat-Frumoase. 21 de basme din jurul lumii scrisa de Szabo Eniko si publicata de editura Vellant? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fete Fat-Frumoase. 21 de basme din jurul lumii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Fete Fat-Frumoase. 21 de basme din jurul lumii

  Culegerea de fata aduce in prim-plan ideea de feminitate, propunandu-si sa demonteze prejudecata conform careia eroinele de basm nu fac altceva decat sa tipe la vederea balaurului ori sa stea in turnuri, asteptandu-l pe Fat-Frumos sa le salveze. Subtilitatea, intuitia, gandirea logica, umorul sunt cateva dintre trasaturile feminine ce ni se dezvaluie subtil prin aceste 21 de povesti culese din toata lumea, dovedind ca feminitatea nu functioneaza drept contrariul masculinitatii, femeia netrebuind sa fie rebela, sa actioneze contra ceva pentru a- si atinge scopul, pentru a trai o viata implinita, ci sa fie permanent ea insasi. Szabo Eniko este psiholog si foloseste basmele in sesiuni de terapie de tip Metamorphoses. Eniko a crescut inconjurata de povesti si crede in puterea basmelor de a vorbi despre lumi uitate. Autoarea sustine ca povestile sunt adevarate retete de viata, imbibate de intelepciune straveche Karda Zenko este ilustratoare, artist plastic, scenograf, designer si si-a gasit vocatia in ilustratia de carte. A colaborat cu numeroase reviste pentru copii. Pentru ea, ilustrarea basmelor este o forma de terapie, acestea constituind depozitarele unui tezaur extrem de valoros informatii etnografice, istorice etc., care o inspira. Pentru culegerea de fata a optat pentru o forma inedita de expresie, prin lut, considerand ca, prin fragilitate, dar mai ales prin rezistenta sa, materialul folosit surprinde esenta feminitatii. Lucrarile ceramice sunt puse in valoare printr-o tehnica aparte, ilustratiile urmand conceptul unor scene de teatru….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Fete Fat-Frumoase. 21 de basme din jurul lumii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.