Feriti-va de Sabalu! PDF

  Feriti-va de Sabalu! - Oliver Scherz

  Iti doresti sa citesti cartea Feriti-va de Sabalu! scrisa de Oliver Scherz? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Feriti-va de Sabalu! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Feriti-va de Sabalu! PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Feriti-va de Sabalu!

  Ce linistit si magic e locul acesta!
  Lui Mo si fratilor sai, Kaja si Jonathan, li se face pielea de gaina cind intra in parcul de distractii parasit. In jur sint gherete de tras la tinta, un carusel napadit de buruieni si o roata panoramica imensa, veche. Brusc, intregul parc se trezeste la viata. Incep sa apara dinozauri, indieni, oracole si uriasi. Si un castel pare sa lumineze in departare. Fratii sint atrasi de el ca prin farmec. Fiindca in castelul acela locuieste marele Sabalu, cel care-i joaca pe toti pe degete…

  Ilustratii de Daniel Napp

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Feriti-va de Sabalu! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.