Fericita lumina PDF

Coperta Carte Fericita lumina

Iti doresti sa citesti cartea Fericita lumina publicata de editura Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Fericita lumina de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Fericita lumina

„”Liliana Ursu cladeste prin poezia ei extraordinare punti intre spatii si timpuri. Ea face harti ale sufletului care se intind din locurile natale pana dincolo de ocean. Asemeni lui Marcel Proust, Liliana Ursu recreeaza orasul ei iubit, strazile copilariei, atmosfera peisajelor de altadata pornind de la memoria simturilor si astfel universul ei liric devine cald, palpabil, plin de culoare si de parfum. Fiecare poem e un cadou daruit cititorului cu iubire si har. Poezia Lilianei Ursu e vindecatoare si aducatoare de bunatate.””- MONICA PILLAT””O gura de aer proaspat din Romania, poezia Lilianei Ursu poseda intreaga libertate ritmica si stilistica a lui Joseph Brodsky, Adam Zagajewski si a altor mari poeti din Europa de Est, dar Ursu are norocul de a fi in stare sa treaca dincolo de melancolia adanca care rasuna in poeziile scrise in aceasta parte a lumii. Poeziile sale radiaza serenitate. Mixul de vitalitate si de moderatie, de imaginatie si de simplitate, de explozii verbale si de o intelepciune prietenoasa face poezia Lilianei Ursu de neuitat.””- TOMA PAVEL””Lirica Lilianei Ursu este a unei fiinte solare, pentru totdeauna a Sudului.””- IOAN HOLBAN””Versurile Lilianei Ursu au o mare delicatete, vin dintr-un aer inalt, au ceva tamaduitor. Cartea aceasta aduce atata bucurie.””- COSTION NICOLESCU””Poezia Lilianei Ursu se hraneste din izvoarele freatice ale plinatatii vietii si ale bucuriei in Domnul, cele care l-au facut pe psalmist sa joace inaltand strigate de bucurie. Este vocea robusta a unui psalmist modern poate ultimul caruia aluviunile modernitatii nu au reusit sa-i tulbure cantecul de lauda inchinat Creatorului.””- LIVIA BALAN…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.