Fenomenul neglijarii la elevii din invatamantul gimnazial si liceal PDF

  Fenomenul neglijarii la elevii din invatamantul gimnazial si liceal - Antoneta-Georgina Bolchis

  Iti doresti sa citesti cartea Fenomenul neglijarii la elevii din invatamantul gimnazial si liceal scrisa de Antoneta-Georgina Bolchis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fenomenul neglijarii la elevii din invatamantul gimnazial si liceal chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Fenomenul neglijarii la elevii din invatamantul gimnazial si liceal PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Fenomenul neglijarii la elevii din invatamantul gimnazial si liceal

  Fenomenul neglijarii la elevii din invatamantul gimnazial si liceal. Abordari constatativ-ameliorative

  Problematica abordata in aceasta lucrare necesita, cu siguranta, directii noi de cercetare si aprofundare prin:
  Extinderea ariei geografice a cercetarii in toate scolile din tara.

  Aplicarea si interpretarea chestionarelor astfel incat sa existe posibilitatea compararii rezultatelor obtinute la nivel national.

  Rezultatele acestui studiu ofera un ansamblu bogat de date suport in vederea conceperii unor programe adecvate de preventie si interventie in situatiile de neglijare de diferite tipuri, impunandu-se initierea si aplicarea unui plan de preventie care sa cuprinda pe de o parte, identificarea factorilor cauzatori, iar pe de alta parte, interventia ulterioara in cadrul unitatilor scolare din toata tara.

  Prezenta neglijarii in forme variate de manifestare, relevata prin screeningul chestionarului, necesita identificarea subiectilor neglijati, in vederea combaterii factorilor declansatori ai neglijarii si interventiei personalizate, fiecare subiect, in parte, beneficiind de consiliere individualizata adaptata nevoilor specifice fiecarui tip de neglijare. Evaluarea necesita extinderea cercetarii si in afara scolii, in mediul familial al elevilor, dar si in mediul lor social.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Fenomenul neglijarii la elevii din invatamantul gimnazial si liceal este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.