Fenomene naturale PDF

  Coperta Carte Fenomene naturale

  Iti doresti sa citesti cartea Fenomene naturale scrisa de Vincent Fortier si publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fenomene naturale chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Fenomene naturale

  Curios sa asculte povestile celor din jur, Vincent Fortier a lucrat timp de 10 ani ca jurnalist la mai multe publicatii. In prezent, este revizor si traducator, fidel scriiturii clare, directe si fara inflorituri. Iubitor de literatura si arta queer, de fotografie si de calatorii, Montrealul ramanand locul unde revine mereu si pe care il numeste acasa. Fenomene naturale este primul sau roman. Fenomene naturale este jurnalul unei rupturi. Un du-te-vino intre trecut si prezent. O scrisoare de dragoste. Un basm queer despre arta de a te dezvata. Despre aparitia internetului si uzura tehnologiei. Despre Miss Venezuela si un Daddy in haine de piele. Despre intalnirile in toaletele publice si un piano-bar in Provincetown. Despre un cutremur de pamant in Chile si tsunamiul care l-a urmat. Care este legatura secreta dintre fenomenele naturale si microseismele care zguduie din temelii viata naratorului? Aflat la marginea prapastiei, personajul isi revede existenta intr-o viziune caleidoscopica, alimentata cu doze mari de melatonina, muzica psyho-pot si relatii poliamoroase….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Fenomene naturale este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.