Femeia. Motivul. Pacea. PDF

Coperta Carte Femeia. Motivul. Pacea.

Iti doresti sa citesti cartea Femeia. Motivul. Pacea. publicata de editura Stylished? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Femeia. Motivul. Pacea. chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Femeia. Motivul. Pacea.

Din lucruri simple gram de fericire Sunt indemnuri si sfaturi care imi zboara prin minte, sunt ganduri pline de amintiri si invataminte. Am invatat ca alergatura dupa bani si lipsa de idealuri, macina caractere, distrug si indeparteaza oamenii pe care ii iubesti si ca intotdeauna marile bucurii ale vietii le gasim in lucruri simple….cei doi se privesc in ochi si libertatea intreaba dragostea: De ce ma iubesti?Dragostea raspunde: Pentru ca degetului tau mare de la mana dreapta ii sta bine jucandu-se cu degetul meu mare de la mana stanga!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.