Femeia de ciocolata PDF

Coperta Carte Femeia de ciocolata

Iti doresti sa citesti cartea Femeia de ciocolata publicata de editura ALLFA? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Femeia de ciocolata de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Femeia de ciocolata

O prezenta delicata si discreta in viata personala, Gib Mihaescu este un artist al imaginarului, al lumii „semnelor“. Cu o scriitura structurata, dar tensionata pana la paroxism, el creeaza o lume in care teama nemotivata de moarte si de singuratate ii poarta personajul chiar spre acel deznodamant care ii produce nelinistea. Negrisor este obsedat de domnisoara Eleonora femeia cu tenul ciocolatiu si se refugiaza in imaginatie. Gelos pe rivalul sau Modreanu, il ucide in inchipuire, afland mai apoi ca acesta a fost gasit mort si in realitate. Dar spectrul acestuia apare in viata reala, incurcand planurile lui Negrisor de a trai experienta erotica cu femeia atat de dorita……

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.