Femei inteligente, relatii sanatoase PDF

Coperta Carte Femei inteligente, relatii sanatoase

Iti doresti sa citesti cartea Femei inteligente, relatii sanatoase publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Femei inteligente, relatii sanatoase chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Femei inteligente, relatii sanatoase

O analiza de exceptie a femeii, a emotiilor, relatiilor, temerilor, nazuintelor si dorintelor sale!Binecunoscutul medic si profesor brazilian Augusto Cury identifica 14 tipuri de femei, analizandu-le dimensiunile si valentele complexe in cartea „Femei inteligente, relatii sanatoase”. El pledeaza pentru depasirea sentimentelor de vinovatie si pentru eliberarea de temerile legate de pierdere, munca excesiva si tipare ale frumusetii. Dr. Cury ne arata pasi simpli si eficienti pentru recuperarea stimei de sine si a increderii in puterile proprii. Orice femeie se poate transforma prin autodefinire si reflectie, invatand sa-si transforme atitudinile prin controlul gandurilor si al emotiilor. Fiecare capitol al cartii contine si o sectiune dedicata barbatilor, astfel incat, prin reflectia asupra femeilor din viata lor (iubite, sotii, mame, fiice, prietene…), acestia sa construiasca impreuna cu ele o poveste de dragoste curata si inteligenta….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.