Fecioara si capcaunul PDF

Coperta Carte Fecioara si capcaunul

Iti doresti sa citesti cartea Fecioara si capcaunul publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fecioara si capcaunul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fecioara si capcaunul

Cum a putut Ioana d’Arc, o fiinta asa de lucida si sensibila, sa il accepte ca tovaras pe Gilles de Rais, care trebuie sa fi fost un copil vicios, un adolescent pervers, un tanar plin de cruzime, a carui monstruozitate continua sa ne revolte si sa ne fascineze atat de mult timp? La aceasta intrebare incearca sa raspunda Michel Tournier, creionand destinele acestor doua personaje, incrucisandu-le, reintalnindu-le sau despartindu-le….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.