Fecioara PDF

Coperta Carte Fecioara

Iti doresti sa citesti cartea Fecioara publicata de editura Miron? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fecioara chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fecioara

Aceasta carte este publicata la editura Miron. Jude Deveraux ne delecteaza cu stralucirea unei iubiri harazita de destin – si cu infruntarea arzatoare a vointelor, care leaga un cavaler puternic si curajos, de pasionata lui printesa luptatoare. Cand s-au intalnit, nu a fost ca intalnirea dintre o printesa si un rege – ci ca una dintre un barbat si o femeie, consumati de o pasiune atat de brusca, atat de profunda, incat lumea a explodat cu adevarat in urma unui sarut. Doar mai tarziu a descoperit Jura ca acel cavaler de la intalnirea ei secreta nu era nimeni altcineva decat detestatul print Rowan. Rowan, care venise din indepartata Anglie, pentru a uzurpa tronul fratelui ei… Rowan, care jurase sa uneasca sub conducerea lui toate clanurile salbatice. Furioasa, Jura il declara sub juramant dusmanul ei, pe printul cu parul de aur, a carui figura ziua o chinuia si noaptea o bantuia… Dar nimic nu-l putea opri pe Rowan sa guverneze peste toate triburile razboinice – sau sa o invinga pe Jura, facand-o mireasa lui, regina lui, dragostea lui……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.