Fata trista a medicinei contemporane PDF

Coperta Carte Fata trista a medicinei contemporane

Iti doresti sa citesti cartea Fata trista a medicinei contemporane publicata de editura Christiana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Fata trista a medicinei contemporane de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Fata trista a medicinei contemporane

„”Cartea are un titlul bland: Fata trista a medicinei contemporane, din delicatete si decenta fata de stiinta si arta vindecarii. La intrebarea care se pune: ‘Exista si un risc pro moarte in actul medical contemporan?’, putem spune ca exista daca luam in considerare milioanele de avorturi anuale, la cerere, si miile de cazuri eutanasiate, tot la cerere. si mai grav decat orice este o conlucrare trista intre lumea medicilor si lumea pacientilor, caci impreuna si-au dat legi conform carora persoana umana poate fi omorata ‘absolut legal’.Aceasta carte nu critica medicina, ci degradarea ei si nu are alt scop si sens decat de a trage un semnal de alarma pentru a deveni constienti de aceasta realitate.””- Profesor Doctor Pavel Chirila…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.