Fata inecandu-se PDF

Coperta Carte Fata inecandu-se

Iti doresti sa citesti cartea Fata inecandu-se publicata de editura Paladin? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fata inecandu-se chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fata inecandu-se

In familia lui Imp, nebunia se aliniaza ordonat, ca vagoanele unui marfar: bunica, fiica, fiica fiicei… Imp este schizofrenica si o stie. Cu ajutorul medicamentelor si al psihiatrei, Imp este bine – pana cand o intalneste pe Eva Canning, care seamana tulburator de mult cu tanara din Fata inecandu-se, un tablou ce o obsedeaza din copilarie. Sirena, lup sau fantoma, Eva o bantuie si o arunca intr-un vartej de vise si amintiri care nu au nimic de-a face cu realitatea. Ca sa scape din labirintul obsesiilor, Imp incepe sa scrie, iar hotarul ce separa inchipuirea de realitate si magia de nebunie dispare cu totul. Treptat, autobiografia ei se transforma intr-o poveste cu fantome, sirene si varcolaci, intr-un fantasy intunecat si erotic in care nimic nu e ceea ce pare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.