Fata cea buna PDF

Coperta Carte Fata cea buna

Iti doresti sa citesti cartea Fata cea buna publicata de editura Herg Benet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fata cea buna chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fata cea buna

The New York Times Bestseller „Am tot urmarit-o in ultimele cateva zile. Stiu de unde isi face cumparaturile, cunosc spalatoria ei de haine preferata, am aflat unde lucreaza. Nu i-am vorbit pana acum. N-as putea sa-i recunosc timbrul vocii. Inca nu stiu ce culoare au ochii ei sau cum arata cand este ingrozita. Dar urmeaza sa aflu.“ Intr-o seara, Mia Dennett intra intr-un bar unde ar trebui sa se intalneasca cu iubitul ei, cu care are o relatie incurcata. Cand acesta nu apare, Mia pleaca alaturi de un strain enigmatic. La prima vedere, Colin Thatcher pare o alegere perfecta pentru o aventura de o noapte. Dar sa ajunga acasa la Colin se va dovedi cea mai cumplita greseala pe care Mia a facut-o vreodata. Cand Mia dispare, mama ei, Eve, si detectivul Gabe Hoffman nu se vor da in laturi de la nimic pentru a o gasi si a o aduce acasa. Dar niciunul dintre cei doi nu ar fi putut sa prevada complicatiile emotionale care intr-un final le vor distruge lumea in care au trait pana atunci. Cu stilul unui thriller captivant si tensionat, „Fata cea buna“ este un puternic roman care iti arata ca in familiile perfecte nimic nu este ceea ce pare la prima vedere „Un roller coaster intortocheat. Fanii romanului Fata dispãrutã vor adora la fel de mult si aceasta poveste!“ (Lisa Gardner) „Acest debut excelent se citeste pe nerasuflate si este de recomandat fara rezerve!“ (Library Journal) „Romanul spectaculos al lui Kubica va incuraja comparatiile cu Fata dispãrutã.“ (Publishers Weekly) „Un thriller care ii va face pe cititori sa se intrebe ce se intampla cu adevarat pana la ultimele pagini.“ (Booklist)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.