Fat-Frumos si puii de fiara PDF

Coperta Carte Fat-Frumos si puii de fiara

Iti doresti sa citesti cartea Fat-Frumos si puii de fiara publicata de editura Prut? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fat-Frumos si puii de fiara chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fat-Frumos si puii de fiara

Numele lui Dumitru Stancescu a fost asezat adesea langa acelea ale lui Ion Creanga si Petre Ispirescu. Succesul de care s-a bucurat si continua sa se bucure colectia sa de basme populare se explica, in primul rand, prin valoarea ei artistica ridicata. In 1894, Vlahuta ii scria autorului: „Imi pare bine ca frumoasele snoave ale poporului nostru au incaput pe o mana buna… D-ta ai inteles ca cel mai mare artist e poporul si ai cautat sa-i prinzi snoavele si sa le scrii sobru, natural, asa cum le-a gandit el, asa cum le spune el.“ Cititorul se va convinge ca aceasta afirmatie se sprijina pe titluri precum Sur-Vultur, Cerbul de aur, Norocul si nenorocul, Imparateasa inteleapta, Busuioc si Musuioc, Finul lui Dumnezeu, Cei trei frati s. a….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.