Fat-Frumos din patima PDF

  Fat-Frumos din patima - Stefan Sandru

  Iti doresti sa citesti cartea Fat-Frumos din patima scrisa de Stefan Sandru? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fat-Frumos din patima chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Fat-Frumos din patima PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Fat-Frumos din patima

  Stefan Sandru practica un exercitiu artistic ascetic, alternand emotia (patima din titlu) cu un anumit cinism stoic, pentru a nu se simti prizonierul unor „suspine primordiale”. Se desemneaza drept „contemplatorul justitiar”, cel ce refuza gheena si accede prin poezie la un stadiu apolinic in care poezia este autoexorcizarea amorului propriu, ranit.
  M.R.Ricard spune ca dragostea nu este decat o iluzie care, disparand, raneste oamenii. Poezia devine scut. Versurile sunt demne de o „priveghere”, iar mentalitatea, filosofica: cand cineva se indeparteaza de tine, lasa-l sa plece, pare sa sugereze autorul. Aceste meditatii sunt adevarate spatii de liniste, un concentrat de melancolie la rascrucea luciditatii. – Angela Nache Mamier
   
  Stefan Sandru s-a nascut in Ploiesti, in data de 12.02.2000. Student la Drept, in varsta de 21 de ani, alaturi de Andrei Alexandru si Ene Stefan, infiinteaza in anul 2020 o revista literara numita „Noi, poetii noi” in care se afirma publicistic.

  Debuteaza cu poezie in paginile revistei „Literadura” cu titluri precum: Mortul de sub pat; Suspin primordial; terapie pentru moarte si altele. Continua sa publice si in alte reviste tematice, „Kibo titan” – clubul artelor. Este inclus in antologia literara a debutantilor, aparuta sub egida editurii romano-suedeze „Bifrost”.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Fat-Frumos din patima este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.