Farmacognozie. Produse vegetale cu substante bioactive PDF

  Coperta Carte Farmacognozie. Produse vegetale cu substante bioactive

  Iti doresti sa citesti cartea Farmacognozie. Produse vegetale cu substante bioactive scrisa de Ursula Stanescu , Monica Hancianu , Cerasela Elena Gird si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Farmacognozie. Produse vegetale cu substante bioactive chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Farmacognozie. Produse vegetale cu substante bioactive

  „In ultimele doua decenii, cunostintele stiintific relevante in domeniul farmacognoziei s-au acumulat razant; aceasta datorita, pe de o parte, reintroducerii in terapeutica, dupa ce euforia utilizarii exclusiv a unor substante de sinteza s-a mai domolit, a unui mare numar de preparate din plante, a identificarii unor noi si importante domenii de utilizare pentru produse si substante naturale de mult cunoscute, iar pe de alta, datorita elucidarii celor mai importante mecanisme de actiune a acestora in organismul uman… Din acest motiv ne-am propus prezentarea acestui material, care, pe de o parte, incearca sa aduca sub forma compacta esentialul din farmacognozia momentului, pe de alta parte, cauta sa explice (avind in vedere larga interdisciplinaritate a domeniului) pe cit posibil procese si mecanisme cu care cititorul este poate mai putin familiarizat.” ( Coordonatoarele )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Farmacognozie. Produse vegetale cu substante bioactive este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.