Faraonul. Al saselea volum din saga Egiptul antic PDF

  Coperta Carte Faraonul. Al saselea volum din saga Egiptul antic

  Iti doresti sa citesti cartea Faraonul. Al saselea volum din saga Egiptul antic scrisa de Wilbur Smith si publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Faraonul. Al saselea volum din saga Egiptul antic chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Faraonul. Al saselea volum din saga Egiptul antic

  „O poveste grandioasa, abundand de intriga, deceptie, iubire adevarata si exil…”- Denver Post „Un roman despre dragoste, moarte si uneltiri in Valea Regilor, o scriere bogat documentata si excelent dozata…”- Weekend Telegraph Povestea aduce in prim-planul prezentului o ipostaza istorica uimitoare: faraonul Tamose este ranit mortal, iar orasul Luxor este inconjurat de hicsosi intr-un asediu fara precedent. Toate par pierdute in acest moment crucial pentru Egipt, iar Taita, generalul ostirilor lui Tamose, se pregateste pentru infrangerea finala. Insa, odata cu aparitia unui vechi aliat, sansele se intorc de partea armatei egiptene, iar inamicul se retrage. In ciuda victoriei, la intoarcerea in Luxor, Taita este arestat, caci o noua epoca tocmai a inceput: noul faraon este Utteric, un tanar slab si crud, care se simte amenintat de influenta lui Taita in interiorul palatului – in special de prietenia acestuia cu fratele sau mai mic, Ramses. Ce este de facut pentru eliberarea Egiptului de sub tirania lui Utteric si pentru eliberarea lui Taita? Ramses nu sta pe ganduri, caci nu pare sa aiba de ales….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Faraonul. Al saselea volum din saga Egiptul antic este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.