Farame de viata (Top 10+) PDF

  Coperta Carte Farame de viata (Top 10+)

  Iti doresti sa citesti cartea Farame de viata (Top 10+) scrisa de Zeruya Shalev si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Farame de viata (Top 10+) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Farame de viata (Top 10+)

  Prix Femina étranger 2014. Farame de viata exploreaza cu o patrundere psihologica si o sensibilitate remarcabile relatiile dintre parinti si copii. Zacand la pat in micul ei apartament din Ierusalim, Hemda Horowitz isi analizeaza cu amaraciune intreaga viata: tineretea petrecuta in kibbutz, casatoria lipsita de iubire si instrainarea de cei doi copii ai ei, Avner si Dina. Numeroasele sale esecuri – ca fiica, sotie si mama – se rasfrang dezastruos asupra destinelor fiului si fiicei sale. Avner a ajuns un avocat mediocru, frustrat, prizonier intr-o casnicie plina de ranchiuna, iar Dina si-a sacrificat cariera universitara pentru a-i darui fiicei sale iubirea pe care n-a primit-o de la propria mama. Fiecare personaj incearca sa indrepte insa greselile trecutului si sa gaseasca o iesire din capcana prezentului dezolant. Zeruya Shalev s‑a nascut in 1959, in kibbutzul Kinneret din Israel. A absolvit un masterat in studii biblice si a lucrat ca redactor la Editura Keter. Si‑a facut debutul literar cu un volum de poezii, dar s‑a orientat curand spre proza, publicand pana acum mai multe romane si o carte pentru copii. Cartile sale sunt foarte apreciate de critica literara si traduse in intreaga Europa. Dintre acestea mentionam: Viata amoroasa (1997), bestsellerul Sot si sotie (2000; Polirom, 2008, 2012), distins cu Corine Internationaler Buchpreis (2001), Thera (2005; Polirom, 2010), Farame de viata (2011; Polirom, 2012), pentru care i s‑au decernat Welt Literaturpreis (2012) si Prix Femina étranger (2014), si Durere (2015; Polirom, 2016), distins cu Premiul Jan Michalski (2019). Zeruya Shalev este de asemenea castigatoare a Premiului de Aur si a Premiului de Platina ale Asociatiei Editorilor din Israel si a premiilor Amphi (2003), ACUM (obtinut de trei ori, in 1997, 2003 si 2005) si Wizo (2007)….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Farame de viata (Top 10+) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.