Fara scuze! Ceea ce spui iti poate sta in cale – Carte PDF

  Coperta Carte Fara scuze! Ceea ce spui iti poate sta in cale - Carte

  Iti doresti sa citesti cartea Fara scuze! Ceea ce spui iti poate sta in cale – Carte scrisa de Wayne W. Dyer, Kristina Tracy si publicata de editura ACT si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fara scuze! Ceea ce spui iti poate sta in cale – Carte chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Fara scuze! Ceea ce spui iti poate sta in cale – Carte

  FARA SCUZE! Ceea ce spui iti poate sta in cale / No Excuses!: How What You Say Can Get In Your Way de Dr. Wayne W. Dyer si Kristina Tracy este o carte care dezbate probleme de oameni mari adaptate la nivelul de intelegere al celor mici.Dr. Wayne W. Dyer (1940 – 2015) este un scriitor american care s-a bucurat de foarte mult succes, in special printre oamenii mari, dar a decis sa scrie si carti pentru cei mai mici si mai simpatici cititori pentru ca a iubit foarte mult copiii. Autorul acestei carti a fost tatal a opt copii: Tracy, Shane, Stephanie, Skye, Sommer, Serena, Sands si Saje. El a trait in Maui (Hawaii, SUA) o insula aproape la fel de frumoasa ca Paradisul……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Fara scuze! Ceea ce spui iti poate sta in cale – Carte este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.