Fanteziile culinare din legume si fructe PDF

Coperta Carte Fanteziile culinare din legume si fructe

Iti doresti sa citesti cartea Fanteziile culinare din legume si fructe publicata de editura ARC? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fanteziile culinare din legume si fructe chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fanteziile culinare din legume si fructe

Aceasta carte este publicata la editura ARC. Un dejun banal sau o serata petrecuta in mijlocul prietenilor pot deveni de neuitat, caci, odata deschisa aceasta carte, piersicile si portocalele vor lua forma unui iepure, a unui pinguin sau clovn. O rosie, un castravete, o ridiche-de-iarna, cateva boabe de fasole ori de porumb dulce e tot ce va trebuie pentru ca pe masa dumneavoastra sa-si faca aparitia o caravana de camile! Si ce gustoase sunt floarea de nufar sculptata intr-un mar rosu sau buchetul pestrit facut din ridiche-de-iarna si sfecla rosie… Ingredientele sunt accesibile oricui, instructiunile detaliate sunt sustinute de imagini expresive, iar pe post de unealta pentru a sculpta in legume si fructe va puteti folosi, in caz de nevoie, doar de cutitul de bucatarie. Cu putina imaginatie, fiecare dintre noi poate fi autorul acestor minuni!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.