Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla PDF

Coperta Carte Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla

Iti doresti sa citesti cartea Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla publicata de editura Vidia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fantasticele inventii ale lui Nikola Tesla

Aceasta carte prezinta intr-un mod profesionist: Cele mai uimitoare inventii ale acestui geniu (aproape necunoscut) pe nume Nikola Tesla descrie chiar de el; Descrierea propie a lui Tesla despre planul de a electrifica lumea utilizand free energy (energie gratuita);Transmisia energiei electrice fara fir, direct prin atmosfera Pamantului; Teorrile revolutionare ale lui Tesla si Marconi despre antigravitatie, farfurii zburatoare si calatorii in timp; Modul in care programul de aparare SUA „Star Wars“ (Razboiul Stelelor), inceput in 1983, foloseste tehnologia descoperita cu mult inainte de Tesla botezata Raza Mortii; Viziunea lui Tesla despre aparatele de zbor antigravitationale electrice care preluau energia prin aer de la niste turnuri de emisie; Cum energia electrica ar putea fi distribuita gratuity si utilizata oriunde pe Pamant; Cele mai neobisnuite inventii ale lui Tesla: masina de citit ganduri, ozonizatoare, submarine electrice si multe altele; Documentele de la Curtea Suprema de Justitie despre demolarea faimosului Turn Wardenclyffe, construit de Tesla pentru a genera energie electrica gratuita (free energy).Un geniu care a deposit nu doar epoca lui, ci si epoca noastra. O minte atat de mareata incat personalitati socotite genii, precum Einstein, Edison, Marconi, s-au inspirit foarte mult din inventiile si munca lui teoretica. Mai presus de toata insa, inima lui Nikola Tesla, a batut pentru umanitate….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.