Fanta-Cella. Nuvele PDF

Coperta Carte Fanta-Cella. Nuvele

Iti doresti sa citesti cartea Fanta-Cella. Nuvele publicata de editura Erc Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fanta-Cella. Nuvele chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fanta-Cella. Nuvele

Colectia Cartea de acasa reuneste, in volume legate cu maiestrie, scrieri remarcabile, integrale, insotite de Glosare ce readuc in atentia cititorului cuvinte pierdute de vreme. Documentarea a fost facuta din editii inaccesibile publicului larg pana acum, editii vechi, uneori unicat, adunate din arhive si anticariate. Tabelele cronologice cuprind momente importante din viata scriitorilor, care au marcat evolutia si creatia acestora.„Barbu Stefanescu Delavrancea (1858-1918), prozator si dramaturg, este unul dintre marii scriitori din prima jumatate a secolului al IX-lea.„[…] Recitind toata proza narativa a lui Delavrancea, mi s-a parut ca, in acest sector al ei, in naratiunile cu caracter popular, se gaseste partea cea mai valoroasa a operei lui de prozator, aceea care va infrunta timpul cu aspra lui selectiune.“ – Tudor Vianu, Studii de literatura romana, Editura Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1965, p. 448…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.