Familia PDF

Coperta Carte Familia

Iti doresti sa citesti cartea Familia publicata de editura Sigma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Familia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Familia

Cartea Uriasa Familia ofera un suport grafic deosebit, cu un text antrenant si stimulativ pentru copii. Materialul se poate utiliza atat la gradinita cat si in cursul primar pentru o suita de activitati specifice unei discipline/domeniu sau in abordari integrate. Avand cartea uriasa ca suport, puteti realiza povestiri imaginative; puteti discuta relatiile dintre membrii familiei; realiza colaje, afise, desene; efectua estimari, clasificari sialte operari matematice….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.