Familia Casassovici. 1810-1976. Cinci generatii in Romania PDF

Coperta Carte Familia Casassovici. 1810-1976. Cinci generatii in Romania

Iti doresti sa citesti cartea Familia Casassovici. 1810-1976. Cinci generatii in Romania publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Familia Casassovici. 1810-1976. Cinci generatii in Romania chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Familia Casassovici. 1810-1976. Cinci generatii in Romania

Saga unei familii, revelatoare pentru intelegerea rolului clasei medii care, prin munca cinstita, perseverenta si hotarare, a faurit Romania, asa cum devenise ea inainte de al Doilea Razboi Mondial. Prin munca si inventivitatea acestor oameni, in mai putin de un secol, Romania a sarit din feudalism direct in capitalismul avansat, devenind, inainte de razboi, o tara avansata economic, care depasea Grecia sau Portugalia. Aceasta clasa medie ne lipseste acum, decimata si izgonita de comunism si imposibil de refacut in conditiile de coruptie si de suprataxare a muncii cinstite, generate de autoritatile noastre….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.