Fals jurnal de supravietuire PDF

Coperta Carte Fals jurnal de supravietuire

Iti doresti sa citesti cartea Fals jurnal de supravietuire publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fals jurnal de supravietuire chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fals jurnal de supravietuire

Volumul prezinta o selectie de interviuri cu personalitati politice, culturale, diplomati, jurnalisti etc. luate acestora de catre Ruxandra Sararu in cadrul emisiunilor realizate la postul public de radio Radio Romania Actualitati, precum In Casa Radio si Oameni care misca Romania, in perioada 2005-2018. Printre acestea, dialoguri cu: Emil Hurezeanu, Mugur Isarescu, Paul Grigoriu, Jana Gheorghiu, Ion Cristoiu, Dinu Sararu, Corina Cretu si altii.””Ruxandra Sararu este pentru oamenii obisnuiti sinonim cu jurnalismul de calitate. Reporter incisiv, realizator talentat, Ruxandra foloseste in interviurile sale, la modul cel mai surprinzator, toate armele jurnalistului de radio. Este, intr-o maniera surprinzatoare, cand prietena interlocutorului, cand observator, cand analitica, dar niciodata agresiva. Interviurile pe care le veti redescoperi, sper eu, constituie o declaratie de credinta fata de destinul de jurnalist al Ruxandrei, niciodata pe deplin implinit, intrucat… cele mai bune si interesante interviuri sunt mereu, pentru ea, cele care vor urma!”” – Maria Toghina…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.