Fabulele lui Esop. Vol. 1 PDF

Coperta Carte Fabulele lui Esop. Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Fabulele lui Esop. Vol. 1 publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fabulele lui Esop. Vol. 1 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fabulele lui Esop. Vol. 1

Cu mult, mult timp in urma, prin secolul al VI-lea i. Hr., a trait un povestitor inzestrat pe nume Esop. Nu se cunosc multe despre el, dar se stie sigur ca si-ar putea face publicul sa se tavaleasca de ras la povestile lui fermecatoare. Cititi cateva dintre fabulele nemuritoare ale lui Esop cuprinse in aceasta carte. Aceste povesti minunate au fost transmise din generatie in generatie, oferind valoroase lectii de viata intr-un mod simplu si distractiv…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.