Fabula existentiala PDF

Coperta Carte Fabula existentiala

Iti doresti sa citesti cartea Fabula existentiala publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fabula existentiala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fabula existentiala

„”Paginile de fata aduc in atentie unele chestiuni ce par sa scape preocuparilor si urgentelor noastre obisnuite. Bunaoara, cea privind distanta uneori greu de inteles dintre a trai si a exista. Sau cea a unui posibil sens, mai bine spus a felului in care sensul si nonsensul survin in economia instabila a existentei noastre. Dar si altele, precum cea privind confruntarea omului cu propria libertate si, in definitiv, cu timpul ca atare. Reluarea lor isi afla pretextul, cel mai adesea, in anumite scrieri si marturisiri ale celor care, precum Nietzsche si Tolstoi, Borges, Eliade si Kawabata, ne-au lasat destule spre reflectie. Conteaza atit ce s-a spus deja, cit si intrebarile omului de astazi, nevoia lui de a revedea singur o anumita stare de lucruri. In definitiv, la oarecare distanta de grijile noastre obisnuite exista nevoi sau intrebari care, uneori, ne pun viata la incercare si ne masoara cu aparenta naivitate propria existenta. Constituie, intr-un fel, replica din umbra a celorlalte, indoielile mereu aminate, odata cu acele asteptari ce par definitiv ascunse.”” (Stefan Afloroaei)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.