Fabula de Septembrie PDF

  Coperta Carte Fabula de Septembrie

  Iti doresti sa citesti cartea Fabula de Septembrie scrisa de Zhang Wei si publicata de editura Ideea Europeana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fabula de Septembrie chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Fabula de Septembrie

  Cu cat oamenii sunt mai tineri, cu atat sangele le este mai fierbinte. Daca ii atingi, simti cum trupurile lor ard. Cand febra nu mai poate fi stavilita, ei simt durere, si atunci trebuie sa se elibereze sarind, strigand si starnind probleme. Aceste femei sunt ca vechile constelatii astrale, nu exista nimic in sat despre care sa nu aiba habar. Cu o simpla plesnitura din degete, ele pot enumera cateva zeci de persoane usuratice. Acestia au fost de toate soiurile, atat barbati, cat si femei. Unii dintre ei au murit, altii inca traiesc foarte bine si la ora pranzului ies in fata portii cu taburetele la soare. Pe masura ce oamenii imbatranesc, sentimentul lor de rusine intra, de asemenea, in declin, si nu se mai deranjeaza sa-si pastreze ascunse secretele. „Fabula de Septembrie” , cel de-al doilea roman de mari dimensiuni scris de Zhang Wei, a fost publicat pentru prima oara in 1992 si a castigat pana astazi, de‑a lungul timpului, distinctii prestigioase, cum sunt: „Premiul national de excelenta pentru romane de mari dimensiuni”, „Marele premiu Shanghai pentru romane de dimensiuni mari si medii” si, de asemenea, a primit o nominalizare la distinctia „Cea mai influenta carte din deceniul noua al secolului 20” . Datorita valorii artistice proeminente, acest roman este considerat a fi „Cea mai remarcabila opera literara a literaturii chineze din secolul 20” ….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Fabula de Septembrie este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.