Fabrica de furnici PDF

Coperta Carte Fabrica de furnici

Iti doresti sa citesti cartea Fabrica de furnici publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Fabrica de furnici de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Fabrica de furnici

Roman de debut al tanarului oradean Razvan Coloja, „Fabrica de furnici“ e scris in stilul literaturii americane din ultimul deceniu. Cartea spune povestea unui informatician satul de societatea in care traieste, dar fata de care se tine la distanta. Singura sa companie este fantasma unei foste iubite pe care o omorase. Razvan T. Coloja s-a nascut la Oradea, pe data de 23 iunie 1979. Este absolvent al Liceului Teoretic „Mihai Eminescu“ din Oradea, al Facultattii de Litere din cadrul Universitatii Oradea si al Facultatii de Informatica din cadrul aceleiasi universitati. A lucrat ca redactor pentru revista Connect, redactor-sef al revistei My LINUX si redactor-sef adjunct al My COMPUTER….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.