Experiente de viata PDF

Coperta Carte Experiente de viata

Iti doresti sa citesti cartea Experiente de viata publicata de editura Ideea Europeana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Experiente de viata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Experiente de viata

Experienta ne formeaza. Dar ne si deformeaza. Iesiti dintr-o experienta negativa, cu un sfarsit nefericit, suntem marcati pentru tot restul vietii. Sa analizam. Experienta, pozitiva sau negativa, are doua origini posibile: din noi sau din afara. Daca ea este pozitiva, ne felicitam si o consideram ca opera noastra. Dar daca este negativa, dam intotdeauna – sau aproape intotdeauna – vina pe altii, pe cei din jur. In plus, cand experienta este pozitiva, dorim sa o repetam, in speranta acelorasi rezultate, care ne pot aduce aceleasi satisfactii. Amintiti-va intelepciunea din popor: „”Ulciorul nu merge de multe ori la fantana””. Cand experienta este negativa, uitam ca noi am intrat in ea, sperand avantaje si rezultate pozitive. E limpede ca fara experiente de viata nu putem trai….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.