Exercitii si teste de gramatica engleza. Timpurile verbale. Editia 15 PDF

Coperta Carte Exercitii si teste de gramatica engleza. Timpurile verbale. Editia 15

Iti doresti sa citesti cartea Exercitii si teste de gramatica engleza. Timpurile verbale. Editia 15 publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Exercitii si teste de gramatica engleza. Timpurile verbale. Editia 15 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Exercitii si teste de gramatica engleza. Timpurile verbale. Editia 15

Exercitii si teste de gramatica engleza trateaza pe larg timpurile verbale din limba engleza present si present perfect, timpurile trecute, modalitatile de exprimare a viitorului, vorbirea indirecta. Fiecare capitol contine exercitii de formare a timpurilor verbale si de utilizare a acestora in diverse contexte, exercitii recapitulative si teste. Partea de final a volumului este dedicata formarii deprinderii de a traduce din limba engleza, oferindu-se modele de rezolvare a unor exercitii. Textele ilustrative se refera la realitati din Statele Unite ale Americii, iar materialul de limba – engleza americana – este aplicabil in situatii reale de comunicare. Problemele de gramatica, dar si vocabularul, sunt gradate ca dificultate, lucrarea fiind utila pe parcursul mai multor ani de studiu al limbii engleze….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.