Exalare PDF

  Coperta Carte Exalare

  Iti doresti sa citesti cartea Exalare scrisa de Ted Chiang si publicata de editura Armada? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Exalare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Exalare

  „O colectie de povestiri care te pun pe ganduri, te fac sa-ti pui intrebarile cele mai grele si sa te simti mai uman. Un varf al genului science fiction.” Barack Obama Noua proze cu totul originale, provocatoare si memorabile, de la autorul textului Povestea vietii tale, ecranizat de Denis Villeneuve cu titlul Arrival. Un portal temporal il obliga pe un vanzator din vechiul Bagdad sa se confrunte cu greselile din trecut. Un om de stiinta care studiaza extraterestrii face o descoperire socanta, cu ramificatii universale. O privire aruncata intr-un univers alternativ pune la indoiala liberul arbitru si alegerile noastre. Ted Chiang pune intrebarile cele mai vechi din lume: Ce este universul? Ce inseamna umanitatea? In povestirile lui science fiction razbat la tot pasul frumusetea, intelesurile adanci si compasiunea. „La fel ca predecesorii lui atat de diversi – Philip K. Dick, Jorge Luis Borges, Ursula K. Le Guin, Margaret Atwood sau Kazuo Ishiguro -, Chiang exploreaza temele conventionale ale literaturii SF in moduri cu totul neconventionale. Proza lui are ceea ce Orwell numea transparenta perfecta. Pentru Chiang, curiozitatea umana este motorul divin al progresului.” Joyce Carol Oates, The New Yorker…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Exalare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.