Evangheliar. Cele patru Evanghelii PDF

Coperta Carte Evangheliar. Cele patru Evanghelii

Iti doresti sa citesti cartea Evangheliar. Cele patru Evanghelii publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Evangheliar. Cele patru Evanghelii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Evangheliar. Cele patru Evanghelii

Acest volum contine traducerea celor patru Evanghelii canonice, realizata de Cristian Badilita, specialist in crestinismul timpuriu, dupa cea mai recenta si mai riguroasa editie a textului grec (Nestle-Aland 28). Este vorba de o traducere moderna si precisa, intr-o limba fireasca, fara exces de neologisme sau de arhaisme. Introducerile prezinta contextul istoric, fondul teologic si trasaturile specifice fiecarei Evanghelii. O traducere facuta de un crestin al secolului XXI pentru cititorii secolului XXI. Pentru a usura lectura, traducatorul a inserat subtitluri si a dat referintele sinoptice. Tabla de materii poate fi utilizata ca indice tematic….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.