Evanghelia dupa Iisus PDF

Coperta Carte Evanghelia dupa Iisus

Iti doresti sa citesti cartea Evanghelia dupa Iisus publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Evanghelia dupa Iisus chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Evanghelia dupa Iisus

Poate ca nu sunt prezent aici in trup, dar sunt prezent in iubirea ta. Cand gasesti iubirea in inima ta, stii ca sunt cu tine. E chiar atat de simplu. Daca ma cunosti in inima ta, vei sti ca dragostea este singurul raspuns la toate problemele tale. Iubirea traieste in inima fiecarui om. Ai incredere in ea, caci detine puterea de a-ti inalta constienta si de a schimba conditiile in care traiesti. Iubirea este ultima si suprema realitate. Ea este inceputul si sfarsitul, alfa si omega. Este scanteia originara si creatoare, implinirea ei si absoluta ei suficienta. Sa-I aducem multumiri lui Dumnezeu pentru al Sau Dar al iubirii si iertarii, pentru increderea Sa eterna ca ne vom gasi calea inapoi acasa. Iti multumim, Tata, pentru darul iertarii. Il vom folosi cu intelepciune. Cu el, vom aduce lumina Ta in toate ungherele intunecate ale sufletelor noastre .(Evanghelia dupa Iisus) Cartile lui Paul Ferrini sunt cele mai importante pe care le-am citit. Le studiez ca pe Biblie.(Elisabeth Kubler-Ross) Paul Ferrini iti va inspira noi perspective si revelatii si te va determina sa-ti aduci in viata si in lume schimbari autentice.(Neale Donald Walsch) Paul Ferrini ne reconecteaza cu Spiritul Interior, cu acel loc unde ne putem vindeca cele mai profunde rani.(Joan Borysenko) PAUL FERRINI a scris peste 40 de carti despre iubire, iertare si vindecare, printre care bestsellerul Iubire fara conditii , aparut in limba romana la Editura For You. Lucrarile lui, combinand spiritualitatea si psihologia, au fost traduse in numeroase limbi, transmitandu-i la nivel international invataturile legate de vindecarea emotionala, evolutia personala si iubirea neconditionata. Ferrini este fondator si editor al publicatiei Miracles . Prin scrierile, conferintele si workshopurile sale, mii de oameni si-au rafinat arta si practica iertarii si si-au deschis inima catre prezenta divina din ei si din altii. Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern: poet, mistic, vizionar, rostitor al adevarului.(Larry Dossey…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.