Eu si Tobin in cautarea lui Bigfoot PDF

Coperta Carte Eu si Tobin in cautarea lui Bigfoot

Iti doresti sa citesti cartea Eu si Tobin in cautarea lui Bigfoot publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Eu si Tobin in cautarea lui Bigfoot chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Eu si Tobin in cautarea lui Bigfoot

Pentru o clipa stau si ma intreb daca mama o fi vazut vreodata un Bigfoot. Nu mi-a vorbit niciodata despre asta, insa, de cand am venit aici, am aflat o multime de lucruri noi despre ea. „”- E adevarat ca ai vazut unul cu ochii tai? il intreb pe Charlie. – E adevarat. Mergeam pe autostrada. Era ceata, era intuneric si burnita. Conduceam incet foarte incet. Cand, deodata, a aparut. Era acolo, chiar in fata mea. – Serios? L-ai lovit cu masina? -Nu, slava Domnului! Am franat cat am putut de tare. El statea acolo, holbandu-se la mine. Ma simteam de parca m-as fi aflat sub o vraja. Apoi a disparut. Tot atat de repede pe cat a aparut. Era un Bigfoot. Un Bigfoot in carne si oase.””Un entuziast elogiu adus criptozoologiei, prieteniei, familiei si artei de a ne reveni dupa o mare pierdere….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.