Eu si Marley PDF

Coperta Carte Eu si Marley

Iti doresti sa citesti cartea Eu si Marley publicata de editura Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Eu si Marley de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Eu si Marley

Nu degeaba labradorii sunt cea mai populara rasa de caini din lume: sunt blanzi, obedienti si inteligenti. S-ar zice ca Jenny si John Grogan n-ar putea sa faca o alegere mai buna cand decid sa-si extinda familia cumparand un labrador mic, pufos si irezistibil. Se dovedeste insa ca acest catel, care se transforma curand intr-o dihanie de patruzeci si cinci de kilograme, nu e cel mai reprezentativ exemplar al rasei sale. Marley are probleme de probleme de obedienta – nu stie sa execute nici cele mai simple comenzi si e dat afara de la scoala de dresaj; Marley infuleca tot ce gaseste – de la lantisoare de aur la teste de sarcina, gura lui e cutia de obiecte pierdute; Marley e nevrotic – furtunile il fac sa innebuneasca de frica si sa distruga totul in jur; Marley fura lenjerie intima din vecini; Marley trece prin usa cu sita ca in desene animate; Marley pare la fel de inteligent ca o alga marina. Viata alaturi de acest caine nu e intotdeauna usoara, mai ales cand in familie apar si copiii. Atunci cum e posibil ca un asemenea catel sa le aduca atata bucurie stapanilor lui, ba chiar sa-i invete cele mai importante lectii de viata? Romanul autobiografic Eu si Marley este bestseller #1 New York Times si a ajuns pe marile ecrane in 2008, intr-o comedie spumoasa cu Jennifer Aniston si Owen Wilson in rolurile principale….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.