Eu si cel de langa mine – Relatiile interpersonale ale crestinului PDF

Coperta Carte Eu si cel de langa mine - Relatiile interpersonale ale crestinului

Iti doresti sa citesti cartea Eu si cel de langa mine – Relatiile interpersonale ale crestinului publicata de editura Bizantina? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Eu si cel de langa mine – Relatiile interpersonale ale crestinului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Eu si cel de langa mine – Relatiile interpersonale ale crestinului

Copacii dintr-o padure deasa, incercand sa se inalte catre lumina, devin subtiri si cu tulpina dreapta. Asa sunt ei facuti, ca sa creasca mult si sa dea lemn bun, fiindca lemnul este de folos omului. Oamenii, insa, nu sunt facuti asa, sa incerce care mai de care sa isi ridice capul deasupra celorlalti. Acest lucru ii face nefericiti si fiecare dintre ei realizeaza asta doar atunci cand se ridica deasupra celorlalti si ramane singur. Cat timp este cu ceilalti, nu vede, dar indata ce ramane singur realizeaza situatia in care se afla….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.