Esti extraordinar! Zece modalitati prin care sa-ti arati maretia – Carte PDF

  Coperta Carte Esti extraordinar! Zece modalitati prin care sa-ti arati maretia - Carte

  Iti doresti sa citesti cartea Esti extraordinar! Zece modalitati prin care sa-ti arati maretia – Carte scrisa de Wayne W. Dyer, Kristina Tracy si publicata de editura ACT si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Esti extraordinar! Zece modalitati prin care sa-ti arati maretia – Carte chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Esti extraordinar! Zece modalitati prin care sa-ti arati maretia – Carte

  Este o carte pentru copii, sub forma de versuri, care prezinta cele mai importante zece idei si practici pe care le-ar putea adopta, ca sa aiba o viata fericita si implinita. Esti extraordinar! Zece modalitati prin care sa-ti arati maretia / Incredible You! 10 Ways to Let Your Greatness Shine Through de Dr. Wayne W. Dyer si Kristina Tracy este o carte de care tu ca parinte nu ai nevoie. Nu ai nevoie de o carte care sa iti spuna cat de minunat este copilul tau. Tu stii asta chiar si atunci cand micutul nu te asculta, sau este mofturos, sau il ia pe NU in brate. In schimb copilul tau are nevoie de ea. Are nevoie sa stie ce fiinta unica si puternica este, si ca detine tot ce este necesar in interiorul lui pentru a-si crea o viata fericita, incununata de succes. Asadar, draga parinte, chiar daca nu vei considera aceasta carte utila pentru biblioteca copilului tau, te rog sa nu uiti sa-i amintesti micutului tau, in fiecare zi, de cateva ori pe zi, ca este extraordinar….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Esti extraordinar! Zece modalitati prin care sa-ti arati maretia – Carte este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.