ERETICA. Pledoarie pentru o reforma musulmana PDF

Coperta Carte ERETICA. Pledoarie pentru o reforma musulmana

Iti doresti sa citesti cartea ERETICA. Pledoarie pentru o reforma musulmana publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea ERETICA. Pledoarie pentru o reforma musulmana chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii ERETICA. Pledoarie pentru o reforma musulmana

„”Eretica afirma ca musulmanii trebuie sa-si reevalueze conceptiile despre sex, bani si violenta…si perceptia asupra timpului.”” – Independent Continuand calatoria de la o educatie islamica profund religioasa pana la un post la Harvard, autoarea faca un apel puternic si argumentat pentru o reformare musulmana, ca singura modalitate de a pune capat ororilor terorismului, raboiului sectar si oprimarii femeilor si a minoritatilor. Astazi, afirma Ayaan Hirsi Ali, 1. 6 miliarde de musulmani din lume pot fi impartiti intr-o minoritate de extremisti, o majoritate a musulmanilor care sunt loiali crezului, dar nu sunt inclinati sa practice violenta, si cativa disidenti care isi risca viata prin interogarea propriei religii. Dar exista un singur islam si, dupa cum arata Hirsi Ali, nu este nicio indoiala ca unele dintre invataturile sale cheie – nu in ultimul rand datoria de a purta un razboi sfant – sunt incompatibile cu valorile unei societati contamporane libere….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.