EQ.5 ani PDF

Coperta Carte EQ.5 ani

Iti doresti sa citesti cartea EQ.5 ani publicata de editura Gama? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea EQ.5 ani chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii EQ.5 ani

Caietul trateaza urmatoarele teme: intelegerea emotiilor dupa expresiile faciale si dupa limbajul trupului intelegerea comportamentelor nepotrivite si gasirea unor cai de a le evita intelegerea diferitelor frici intelegerea problemelor cu care se confrunta ceilalti si gasirea de solutii abilitatea de a fi un bun prieten criterii de alegere a prietenilor dorinta de a-i ajuta pe ceilalti capacitatea de a se pune in locul celorlalti abilitatea negocierii in timpul conflictelor abilitatea de a-i conduce si motiva pe altii catre indeplinirea unui scop comun abilitatea de a-si intelege emotiile abilitatea de a-si intelege sentimentele folosirea instinctului in luarea deciziilor si rezolvarea problemelor dezvoltarea increderii in sine dezvoltarea multumirii de sine dezvoltarea multumirii de sine stimularea independentei gestionarea situatiilor periculoase invatarea din greseli controlul impulsivitatii autocontrolul managementul stresului comportamentul politicos responsabilitatea sociala. Seria EQ inteligenta emotionala este dedicata dezvoltarii inteligentei interpersonale si a celei intrapersonale. Inteligenta interpersonala se manifesta atunci cand interactionam cu ceilalti. Capacitatea de a comunica verbal, dar si non-verbal cu cei din jur, abilitatea de a le interpreta sentimentele, emotiile, intentiile si motivatiile sunt manifestari ale inteligentei interpersonale. Copiii cu o inteligenta interpersonala ridicata sunt extravertiti, isi fac prieteni cu usurinta, empatizeaza cu cei din jur si, nu de putine ori, au calitati de lider. Ar putea deveni politicieni, sociologi, consilieri, actori, specialisti in marketing, profesori sau reprezentanti de vanzari. Inteligenta intrapersonala ii caracterizeaza pe copiii introvertiti, care prefera sa se joace singuri si, deseori, viseaza cu ochii deschisi. De fapt, ei se concentreaza mai mult asupra a ceea ce simt si ce doresc, sunt perfectionisti, determinati si orientati spre succes. Li se potrivesc profesiile care le permit sa-s…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.