Enigmele ereditatii. Pacatele stramosilor si genele urmasilor PDF

Coperta Carte Enigmele ereditatii. Pacatele stramosilor si genele urmasilor

Iti doresti sa citesti cartea Enigmele ereditatii. Pacatele stramosilor si genele urmasilor publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Enigmele ereditatii. Pacatele stramosilor si genele urmasilor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Enigmele ereditatii. Pacatele stramosilor si genele urmasilor

„In ce fel ne influenteaza genele soarta? De ce pacatele stramosilor se reflecta negativ asupra sanatatii si bunastarii urmasilor? Cartea pe care, draga cititorule, o tii in maini este dedicata tocmai acestor intrebari. Temele cartii sunt prezentate din doua puncte de vedere: spiritual si medical. De aceea, textul are multe citate din Sfintii Parinti si argumentari din diverse publicatii stiintifice. Problemele expuse in paginile cartii nu sunt doar un material pentru discutii interesante intre oameni care filosofeaza, ci chestiuni care ating cele mai ascunse unghere ale inimilor noastre, care ne apar in cele mai amare si vulnerabile momente ale vietii. Temeinica cercetare a cauzelor si mecanismelor acestor probleme este completata cu metode spirituale concrete de vindecare, cu ajutorul carora putem elimina sau cel putin diminua efectul vatamator al ereditatii negative.“ -Konstantin V. Zorin…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.